Προφίλ Γραφείου
Το γραφείο RE/MAX Experts στο Ναύπλιο ιδρύθηκε το 2019 και αποτελεί την έδρα του Νο 1 παγκόσμιου κτηματομεσιτικού δικτύου RE/MAX στην Αργολίδα. Η κα Δήμητρα Σωτηροπούλου, Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ - MSc ΕΜΠ, ιδιοκτήτρια και διευθύνουσα, συντονίζει τις δράσεις του γραφείου και των έμπειρων συνεργατών.

Με την υποστήριξη της RE/MAX International, της RE/MAX Ελλάς και την πολυετή εμπειρία στην εκτιμητική, στις μελέτες και κατασκευές, παρέχονται ποιοτικές υπηρεσίες στο χώρο του ακινήτου και της κτηματομεσιτικής ανάπτυξης. Εξυπηρετούνται Αργολίδα, Νησιά Αργοσαρωνικού, Τροιζηνία και Κυνουρία. Αγορές/Πωλήσεις/Εκμισθώσεις και πανελλαδικά μέσω του δικτύου της RE/MAX Ελλάς. Για ειδικά ακίνητα επενδυτικού ενδιαφέροντος, προσελκύονται επενδυτές του εξωτερικού μέσω του δικτύου της RE/MAX International.

Οι σύμβουλοι ακινήτων μας καταρτίζονται συνεχώς και είναι εδώ για να προωθήσουν άμεσα το ακίνητο σας μέσω αδιάλειπτης διαφήμισης σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, στις δημοφιλέστερες διαδικτυακές πλατφόρμες μεσιτείας, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  σε τοπικό, εθνικό και ακόμα διεθνές επίπεδο εφόσον χρειαστεί.

Είμαστε από την αρχή μαζί σας για να προσεγγίσουμε την καλύτερη δυνατή τιμή του ακινήτου πριν την έναρξη των προωθητικών ενεργειών μέχρι και το κλείσιμο του συμβολαίου!

Στη RE/MAX Experts, πίσω από κάθε αγοραπωλησία ακινήτου βλέπουμε τον άνθρωπο και τη ζωή του. Είμαστε εκεί τη στιγμή που χρειάζεται με ισχυρό επιστημονικό υπόβαθρο, με ουσιαστική γνώση της αγοράς, με καινοτόμες υπηρεσίες και με γρήγορα αποτελέσματα.

Για το δίκτυο της RE/MAX: Στη χώρα μας, η RE/MAX Ελλάς αποτελεί το Νο 1 διεθνές δίκτυο Real Estate με 16 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά ακινήτων με πάνω από 80 γραφεία και 1100 εκπαιδευμένους και ενεργούς συνεργάτες. H RE/MAX International (RE/MAX: Real Estate Maximums) δημιουργήθηκε το 1973 στις HΠA και σήμερα είναι ένας πολυεθνικός κολοσσός στο χώρο του Real Estate με ισχυρή παγκόσμια παρουσία σε πάνω από 100 χώρες, 8.300 γραφεία και περισσότερους από 125.000 συμβούλους ακινήτων.

Loading...